Senior ICT Engineer 

 

Wil jij samen met de organisatie verder bouwen aan een goed ICT netwerk en toepasbare applicaties? Ben je klantgericht en in staat MT en medewerkers te adviseren over diverse applicaties en computersystemen? Lever jij graag een bijdrage aan ICT beleid? Dan zoeken wij jou!

Vanwege het vertrek van een collega ontstaat er op de afdeling ICT een vacature voor:

 

Senior ICT Engineer Houten

32-36 uur (aantal uren in overleg)

 

De functie
 

Als Senior ICT Engineer ben je verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van het netwerk, applicaties en computersystemen. Daarnaast ontwikkel je, samen met de gebruikers, applicaties die de medewerkers ondersteunen. Je adviseert MT en medewerkers over het nut en de toepassing ervan.

Werken bij Ontmoeting betekent werken bij een organisatie die verschil maakt in mensenlevens. Als ICT engineer zorg je ervoor dat het primaire proces zo wordt ondersteund, dat zij de cliënten optimaal kunnen begeleiden.  

Daarnaast denk je mee in beleidsontwikkeling op het gebied van ICT en ben je verantwoordelijk voor de juiste implementatie hiervan. Je bent in staat jezelf de systemen snel eigen te maken en met goede voorstellen ter verbetering te komen. Er is een combinatie van functies mogelijk. Het aantal uren kan in overleg besproken worden. 

 

Wat kun jij bieden?
 

Jij:

  • hebt actuele kennis van gebruikte applicaties en programma’s;
  • hebt bij voorkeur kennis van en ervaring met processen in de zorg;
  • hebt bij voorkeur ervaring met AFAS Insite en Profit, BI systemen, Zorgsystemen zoals Myneva (Regas), en Office 365;
  • bent in staat om vragen/knelpunten te vertalen naar softwareoplossingen en deze uit te werken in beleid en advies;
  • kunt door je enthousiasme en overtuigingskracht nieuwe werkprocessen implementeren in de organisatie;
  • beschikt over analytisch vermogen voor het vertalen van ontwikkelingen in de organisatie in relatie tot bedrijfsapplicaties;
  • beschikt over een afgeronde relevante HBO-opleiding;
  • bent proactief, ondersteunend en sociaal ingesteld;
  • bent nauwkeurig en zorgvuldig;
  • stemt in met de christelijke visie van Ontmoeting. Je geeft je geloof in God handen en voeten in de contacten die je hebt.

 

Wat heeft Ontmoeting te bieden?
 

Werken bij Ontmoeting heeft meerwaarde! Samen met collega’s uit het hele land de cliënten dienen met talenten die je van onze God gekregen hebt. Dat maakt Ontmoeting tot een organisatie die anders is dan vele anderen.

Daarnaast geeft Ontmoeting je vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie vorm te geven. Ontmoeting staat voor DOEN cultuur (Duidelijk, Open, Eerlijk en Nabij) en je mag ons hierop aanspreken. Ontmoeting kent een concurrerend, flexibel en aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, zoals een Individueel Keuzebudget en een loopbaanbudget, naast ontwikkel- en studiefaciliteiten.

 

Belangstelling?

Spreekt deze vacature je aan, maar wil je meer informatie over de functie of de organisatie? Neem dan contact op met Wim Everts, weverts@ontmoeting.org of 06-52785291.

Enthousiast over de mogelijkheden die deze functie je biedt? Solliciteer dan voor 25 oktober 2021. De gesprekken vinden plaats in week 43 en 44.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

 

Type functie

Contactpersoon vacature

Locatie