Ambulante Woonbegeleider HBO 16 uur Harderwijk

 

Heb jij hart voor kwetsbaren? Zie jij het als een uitdaging om samen met kwetsbare medemensen hun leven weer op de rails te krijgen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze locatie in Harderwijk zijn wij op zoek naar een:

 

Ambulant Woonbegeleider | HBO

 16 - 24 uur 

 

De functie
 

Als Ambulant Woonbegeleider ben je een breed inzetbare hulpverlener. Je gaat de relatie aan met kwetsbare medemensen die een stap willen maken om aan hun moeilijkheden te werken. Je ondersteunt hen om de verbinding met zichzelf en hun omgeving te herstellen, waarbij zelfredzaamheid centraal staat. Je bent coachend en begeleidend bezig in een hulpverleningsproces waarbij veel geduld nodig kan zijn. Veel voorkomende aandachtsgebieden zijn wonen en financiën, verslaving, dagbesteding en werk, relaties en sociale vaardigheden, psychische problemen en psychiatrische klachten. Er wordt veel samengewerkt met andere disciplines binnen en buiten Ontmoeting. Het coördineren van verschillende taken is groot onderdeel van je werk.

 

Wat kun jij bieden?
 

Jij:

 •  bent een professional met eigenaarschap: je neemt verantwoordelijkheid en maakt inschattingen en afwegingen;
 •  kent je eigen grenzen en geeft die op een goede manier aan;
 • bent iemand die proactief handelt;
 • staat stevig in je schoenen en bent in staat om zelfstandig te werken;
 • hebt affiniteit met onze doelgroep;
 • bent in staat de cliënten te motiveren en te stimuleren om zelfredzaamheid te bevorderen;
 • kunt je goed inleven in kwetsbare medemensen, hebt hart voor hen en je bent in staat een langdurige relatie met hen opbouwen;
 • bent in staat contacten met externe organisaties aan te gaan en deze te onderhouden;
 • beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een relevant HBO diploma;
 • bent actief kerkelijk meelevend in een christelijke gemeente;
 • stemt in met de christelijke visie van Ontmoeting. Je geeft je geloof in God handen en voeten.

 

 

Wat heeft Ontmoeting te bieden?

 

Ontmoeting biedt je een dynamische, gevarieerde baan in een prettige werkomgeving. Je werkplek is binnen een professionele en sociale omgeving met gemotiveerde en ervaren collega’s. Wij geven je vrijheid en verantwoordelijkheid om deze functie vorm te geven. Ontmoeting staat voor DOEN cultuur (Duidelijk, Open, Eerlijk en Nabij) en je mag ons hierop aanspreken.

Ontmoeting kent flexibele arbeidsvoorwaarden zoals Individueel Keuzebudget en Loopbaanbudget en een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden in de vorm van ontwikkel- en studiefaciliteiten. Het salaris wordt, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring, vastgesteld conform de CAO Sociaal Werk.

 

Belangstelling?

Enthousiast en gemotiveerd? Solliciteren kan tot en met 30 september 2021. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Brenda Hannessen, 06-86865602/ bhannessen@ontmoeting.org of Heidi van Keulen 06-34362204/ hvankeulen@ontmoeting.org . 

 

Type functie

Contactpersoon vacature

Locatie